Μια συνταγή της Μαριφάνης Ξανθάκη
Υλικά:
3 φέτες ψωμί για τοστ σικάλεως
1 κονσερβάκι τόνος σε νερό
1/2 φλιτζ.τσ. βρασμένα και κρύα βραστά λαχανικά (καλαμπόκι-αρακάς)
1 μικρό καρότο τριμμένο απ’ τη χοντρή πλευρά του τρίφτη
1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουτ.γλ. γεμάτο μαγιονέζα light
2-3 σταγόνες λεμονιού
1 κουτ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο με τα βρασμένα λαχανικά.
Προσθέτουμε το καρότο, το λεμόνι, το κρεμμυδάκι, τη μαγιονέζα και τέλος το ελαιόλαδο.
Γεμίζουμε ανάμεσα στις 3 φέτες ψωμιού με ίση ποσότητα γέμισης.
Αφήνουμε τυλιγμένο το σάντουιτς με μεμβράνη στο ψυγείο να σταθεί ελαφρώς η γέμιση.
Μετά από 15′ λεπτά κόβουμε σε τρίγωνα και απολαμβάνουμε!!!
athensgo Συνταγές