ΥΛΙΚΑ
600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια ermol παχύρευστη σαντυγί
400 γραμμάρια Νουνου ζαχαρούχο γάλα
πολύ λίγο βανίλια
αν θέλουμε κομματάκια σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει το παγωτό μας άλλο τόσο!!!!! Μετά τα τοποθετούμε σε μπολάκια τις αρεσκείας μας και το τοποθετούμε στην κατάψυξη αφήνοντας τα 10 ώρες!!!!!
Τέλος όταν το βγάζουμε απο την κατάψυξη το παγωτό ρίχνουμε αν θέλουμε γλυκό του κουταλιού εποχής ή σώς!!!!!!!
Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης
site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr
Αthensgo oδηγός πόλης και διασκέδασης